Welkom bij de Vega Bike Club

Deel de passie en voel de spanning bij de Vega Bike Cycling Club, waar snelheid en strategie samenkomen op de weg naar de overwinning. Wij zijn trots om deze wielrenners te sponsoren die ons merk vertegenwoordigen op nationale wedstrijden. 

Hun toewijding, kracht en doorzettingsvermogen maken hen tot ware ambassadeurs van de Vega Bike spirit.

Maak kennis met onze renners

Bart

In 2005 heb ik de voetbalschoenen ingeruild voor een paar mountainbikeschoenen. Vrij snel had ik door dat degelijk materiaal belangrijk is om de MTB-sport te kunnen beoefenen. Ik kocht mijn eerste set Mavic MTB-wielen bij Vega Bike in Tielt, toen nog in de Vredestraat. Daarna kocht ik hier mijn eerste Carbon Scott Scale… en er volgden nog vele meer.

Bijna 20 jaar later ben ik enorm trots om renner te mogen zijn voor de Vega Bike Cycling Club. De voorbije vijf jaar heb ik vijf wedstrijden van de befaamde ‘Epic MTB Series’ gereden, telkens prima ondersteund door Vega Bike. Dit zorgt voor een vertrouwensband, want op Vega Bike kan ik altijd rekenen! Een echt ‘dreamteam’!

Aaron

Ik ben Aaron, voormalig profwielrenner, en afkomstig uit Pittem. Fietsen maakt al sinds mijn jeugd deel uit van mijn leven. Dit heeft mijn passie voor de sport gevormd en gedreven tot wat het vandaag de dag is.

Ik werk bij Vega Bike als monteur en heb daarnaast mijn eigen zaak “Vitesse Verwilst”. Door mijn jarenlange ervaring in de wielersport en diverse cursussen over bikefitting en training, kan ik mijn praktische en theoretische kennis combineren in mijn werk.

Ik rijd gravelwedstrijden voor Vega Bike, met mijn trouwe supporters en een team om ‘u’ tegen te zeggen. Ze steunen mij bij elke wedstrijd.

Elise

Elise is een toegewijde kinesitherapeute en de eerste vrouwelijke renner van de Vega Bike Cycling Club. Met haar expertise in het menselijk lichaam en haar passie voor wielrennen, brengt Elise een unieke en waardevolle dynamiek naar ons team.

Houd deze pagina in de gaten voor haar volledige verhaal, dat binnenkort verwacht wordt!

Houd deze pagina in de gaten, want er zullen binnenkort nog meer renners worden toegevoegd!

Volg onze toppers op de fiets

Wij zijn trots vertegenwoordigers van talentvolle wielrenners en een bron van inspiratie en steun voor fietsliefhebbers van alle niveaus. Onze gesponsorde atleten verleggen continu de grenzen van wat mogelijk is op twee wielen, elk met hun unieke verhaal en ambitie.

Volg hun wedstrijden en de resultaten online.