Onderhoud en reparatie bij Vega Bike

Jouw deskundige fietsspecialist in Tielt

 

Welkom bij Vega Bike  in Tielt, waar jouw fietspassie onze prioriteit is. Naast een uitgebreid assortiment van fietsen, kleding, onderdelen en sportvoeding, excelleren we ook in onze persoonlijke service voor fietsreparatie en onderhoud.

Deskundige herstellingen

Een knarsende ketting, een vervelende lekke band of een ingewikkelde versnellingsprobleem? 

Geen nood. Onze ervaren technici staan klaar om elke uitdaging aan te gaan. We garanderen een snelle, betrouwbare herstelservice om jou zo snel mogelijk weer op de pedalen te krijgen. 

Jouw rijcomfort en veiligheid zijn onze topprioriteit.

 

Onderhoud op maat

Routineonderhoud is de sleutel tot de levensduur en prestaties van je fiets. Bij Vega Bike bieden we onderhoudsbeurten op maat aan, aangepast aan jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een seizoensklaar maken van je fiets of een volledige servicebeurt, we zorgen ervoor dat je fiets in topconditie blijft.

Probeer je fiets op voorhand uit met onze testfietsen

Bij Vega Bike begrijpen we dat het vinden van de perfecte fiets een persoonlijke reis is. Daarom bieden we je graag de kans om onze testfietsen uit te proberen. Voordat je een beslissing maakt, ervaar zelf hoe het is om op onze fietsen te rijden. Dit is jouw kans om de fiets in verschillende omstandigheden te testen en te zien of hij aan al jouw wensen en behoeften voldoet.

Maak gebruik van onze selectie aan testfietsen en ontdek zelf welk model het beste bij jou past. Jouw comfort, veiligheid en tevredenheid staan voorop.

Vegabike Fietsleasing

Fietsleasing - Rijden zonder zorgen

Ontdek de flexibiliteit en het gemak van onze fietsleasing-optie. Ideaal voor wie op zoek is naar een zorgeloze fietservaring zonder de verplichtingen van bezit. Kies uit ons breed assortiment de fiets die bij jou past en laat de rest aan ons over – inclusief regelmatig onderhoud en herstellingen.

We leasen fietsen voor bedrijven, maar ook voor particulieren.

We snappen dat je fiets een belangrijk deel van je leven is. Daarom ben je bij ons gegarandeerd van een persoonlijke aanpak en advies op maat. Wij zijn constant op zoek naar innovaties en nieuwe producten die jouw fietservaring verbeteren, zodat je steeds met een glimlach kunt fietsen.

Bij Vega Bike ga je steeds met een veilig en betrouwbaar gevoel de weg op. Bezoek ons voor een grondige service of laat ons je fietservaring naar een hoger niveau tillen. We zijn meer dan alleen een winkel, we zijn jouw fietspartner voor het leven.

Kom langs bij ons in Tielt of neem contact op voor een afspraak!