Fietslease bij Vega Bike

Verken de complete collectie van kledij, accessoires en zoveel meer

Ontdek jouw perfecte fietsoutfit bij Vega Bike


Of je nu door de stad navigeert, je grenzen verlegt op ruig terrein of traint voor je volgende race, wij hebben de outfit die je nodig hebt om in alle comfort en stijl te presteren. Ons assortiment omvat toonaangevende merken zoals Scott, Craft, Bontrager, en meer.

Bij Vega Bike zijn we ook trots op onze eigen lijn van fietskledij, ontworpen voor de fietser die zowel functionaliteit als fashion hoog in het vaandel draagt. Van essentiële uitrusting tot de ultieme fietsgarderobe, onze collectie biedt alles wat je nodig hebt voor een optimale fietservaring.

 

Jouw shop voor fietskledij

Ervaar het comfort en de kwaliteit van fietskleding zoals je nog nooit eerder hebt gedaan met de collectie fietskledij bij Vega Bike. Als erkende dealer van verschillende topmerken zoals Trek, Riese & Muller, Scott, Ridley, Granville en BFK voor kids, bieden we ook een scala aan fietskleding die je helpt om optimaal te presteren, of je nu een professionele fietser bent of een casual liefhebber.

We bieden ook onze eigen, unieke Vega Bike branded fietskleding.Van praktische zaken zoals handschoenen, helmen en jassen tot complete uitrustingen, allemaal kenmerken van onze kwalitatieve fietskledij.

Met onze collectie Dolly bakfietsen en Swyff fietsen verzorgen we voor ieder wat wils.

Bekijk onze uitgebreide collectie en ontdek de perfecte mix van comfort, stijl en prestaties. Ongeacht je behoeften of je niveau van fietsen, bij Vega Bike helpen we je om je beste zelf op de fiets te zijn.

Onze merken van fietskledij en -accessoires

Duik nu in onze collectie en vind de perfecte match voor jouw fietslevensstijl


Beleef de perfecte synergie tussen comfort, duurzaamheid en stijl. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide aanbod aan fietskledij en maak je klaar om met vertrouwen elk parcours te veroveren.