Ons verhaal

 

Welkom in onze fietswinkel. Bij Vega Bike in Tielt, jouw ultieme fietsenwinkel, vind je alles wat je hartje begeert – van topfietsen tot essentiële accessoires. Wij zijn jouw partner in fietsplezier, waar een passie voor kwaliteit en service centraal staat.

Van passie tot onderneming: ons avontuur in de fietswereld

Hier delen wij, Dries en Karen, onze oneindige passie voor fietsen met jou. Al sinds we 18 jaar oud waren, gevuld met liefde en een gedeelde passie voor de wielersport.

Na jarenlang zelf de wielersport te hebben beoefend op een professioneel niveau, besloot ik mijn carrière een nieuwe wending te geven. Met veel trots heb ik samen met Karen de gerenommeerde fietswinkel van Danny Vervisch overgenomen. Deze nieuwe stap laat me toe mijn liefde voor de wielersport voort te zetten, ditmaal vanaf de andere kant van de fiets.

Het ontstaan van Vega Bike

Vega Bike is ontstaan uit een gedeelde passie voor fietsen en vakmanschap van de oprichters Vervisch en Galle. Door de eerste letters van hun achternamen samen te voegen, creëerden ze de naam Vega. Deze naam verwijst niet alleen naar hun samenwerking, maar ook naar de heldere ster Vega, een van de meest stralende sterren aan de hemel.

Het logo van Vega Bike bevat een schild met de letter ‘V’, wat kracht en betrouwbaarheid symboliseert. Dit schild staat voor de toewijding van Vervisch en Galle om hun klanten de beste producten en service te bieden.

Meer dan enkel fietsen:

onze deskundige service en onderhoud

Bij ons vind je niet alleen een rijkelijk assortiment aan fietsen; we bieden ook een ervaren team dat klaarstaat om je fiets in topconditie te houden.

Ons atelier is gespecialiseerd in zowel het herstellen als het klaarzetten van fietsen, zodat je telkens weer veilig en met plezier de weg op kunt.

Je fietsdroom begint hier. Bezoek onze winkel.

Kom gerust eens langs om de sfeer op te snuiven en ons ruim assortiment aan fietsen te bekijken. Of je nou een beginnende fietser bent of een doorgewinterde wielrenner, wij adviseren je graag en helpen je met veel plezier aan de perfecte fiets.
Samen trappen we mooie momenten tegemoet.

Tot snel,
Dries, Karen en het toegewijde team van Vega Bike