Ontmoet het team achter Vega Bike

Ontmoet ons fantastische team! Achter elke succesvolle service staat een groep gepassioneerde mensen die zich dagelijks inzetten om jou het beste te bieden. Ons divers, getalenteerd en dynamisch team is toegewijd aan het leveren van de beste oplossingen en de hoogste service.

Maak kennis met de mensen die van elke fiets een succes maken.

Dries

Maak kennis met Dries, de gedreven zaakvoerder van Vega Bike. Met een geschiedenis als professioneel wielrenner, zet hij zijn ongeëvenaarde passie voor de fietswereld voort vanuit zijn winkel. Bezoek de winkel en ervaar hoe Dries’ expertise jouw fietservaring naar een hoger niveau tilt.

Karen

Achter elke succesvolle man als Dries, staat een uitzonderlijke vrouw. Karen, zijn rots in de branding, verwelkomt je hartelijk aan de balie van Vega Bike. Karen beheert met zorg de klantenservice en het papierwerk, zodat elke fietservaring naadloos en plezierig verloopt.

Danny

Danny, een van de oprichters van Vegabike, die de fakkel heeft doorgegeven aan Dries. Met een schat aan ervaring en een hart voor het vak werkt Danny nog steeds in het atelier, waar hij met zijn deskundige handen zorgt voor het herstel of het klaarzetten van jouw custom fiets.

Caroline

Ontmoet Caroline, de partner van Danny en mede-oprichtster van Vega Bike. Samen met Karen vormt zij een onverslaanbaar team achter de balie.

De hartelijke glimlachen van deze dames maken elk bezoek aan de winkel niet alleen aangenaam, maar onvergetelijk.

Robby

Het begon voor mij toen ik een ‘manneke’ van 10 jaar was. Mijn vader had een draadloze fietscomputer en ik wilde er ook een. Mijn oplossing? Ik knipte het kabeltje van mijn fietscomputer door en stapte trots naar mijn vader: “Ik heb ook een draadloze fietscomputer!

Kort daarna was er een ophaling van groot huisvuil in onze straat. Ik zocht fietsen en bracht er vele mee naar huis, tot groot ongenoegen van mijn moeder. Van al die vondsten maakte ik één goede fiets. Mijn ouders wisten het zeker: dit wordt een fietsmonteur!

Mike

Tekstje in de maak. Houd deze pagina in de gaten, het wordt verwacht!

Aaron

Aaron is bekend als een gepassioneerde fietser met vaardigheden in bike fitting en coaching. Hij heeft een indrukwekkende achtergrond in de fietswereld, en is sinds kort ook een deel van het Vega Bike team waar hij zijn ervaringen toepast.