Fietslease bij Vega Bike

 

Fietsleasing is een flexibele en een voordelige manier om fietsen te leasen voor zowel bedrijven als particulieren. In plaats van een fiets in één keer aan te schaffen, betaal je maandelijks een vast bedrag om de fiets te leasen. 

Vegabike Fietsleasing

Voor wie?

Fietsleasing is interessant voor bedrijven die hun werknemers willen stimuleren om te fietsen. Door fietsen te leasen bespaar je op de aankoopkost van de fietsen en hebben werknemers altijd beschikking over een degelijke en onderhouden fiets.

Ook voor particulieren kan fietsleasing een alternatief zijn voor de traditionele fietsaankoop. Je hebt geen grote investering nodig en je fietst altijd op een hoogwaardige fiets die goed onderhouden is.

Hoe werkt fietsleasing?

Fietsleasing is heel eenvoudig. Je sluit als bedrijf of als particulier een huurcontract af voor een fiets. De looptijd van zo’n huurcontract is 3 jaar. Na afloop van de looptijd kun je de fiets teruggeven, of het contract verlengen.

Tijdens de looptijd van het contract staan wij in voor het volledige onderhoud en eventuele herstellingen van de fiets. Ook verzekeringen, zoals diefstalverzekering, zijn bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus niets extra te betalen voor onderhoud of herstelkosten. Dit maakt het budgetteren heel eenvoudig.

Vegabike Fietsleasing-2

We illustreren aan de hand van een voorbeeld

Een particulier wil graag een elektrische fiets van €2.000 aanschaffen via het fietsleaseplan. 

Bij aankoop van de fiets is de eenmalige kost €2.000.

Bij fietsleasing bedraagt de maandelijkse huurprijs ongeveer €80 per maand (afhankelijk van merk en model). Dit is gebaseerd op een 2-jarig leasecontract. Over 2 jaar betaalt de persoon dan 24 x €80 = €1.920 huur.

De totale kosten zijn bij aankoop dus €2.000. Bij fietsleasing betaalt de particulier na 2 jaar €1.920 huur.

Fietsleasing is in dit voorbeeld dus iets goedkoper dan de fiets aankopen. Daarbij komt dat de persoon na 2 jaar gewoon een nieuwe fiets kan leasen, zonder extra investering. Bovendien hoeft de particulier geen onderhoud of reparaties te betalen. Dat zit allemaal inbegrepen in de maandelijkse huurprijs.

Met deze maatschappijen werken we samen

Dankzij deze partners kunnen we u niet alleen de beste fietsen, maar ook flexibele en voordelige leaseopties aanbieden: 

Ontdek de voordelen van fietsleasing

 

Fietsleasing biedt een aantal belangrijke voordelen: 

Geen grote initiële investering nodig

Onderhoud en reparaties inbegrepen

Lage maandelijkse kosten

Altijd up-to-date fietsen

Interesse in fietsleasing? Wij helpen je graag verder met een vrijblijvende offerte op maat.

Je kan ons contacteren via onderstaand contactformulier, telefonisch of per e-mail. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijk gesprek.